JasmineCorp Blogs
Updated Blogs
More .....


JCBid.com online auction Soap-boxes-display-case-of-60-pieces
Soap boxes display case of 60 pieces
JCBid.com online auction Natural-wood-craft-clothespins-display-case-of-60-pieces
Natural wood craft clothespins display c
JCBid.com online auction Pencil-tire-gauge-display-case-of-96-pieces
Pencil tire gauge display case of 96 pie
JCBid.com online auction Nylon-mesh-body-sponge-display-display-case-of-144-pieces
Nylon mesh body sponge display display c
JCBid.com online auction Plastic-craft-wiggly-eyes-display-case-of-84-pieces
Plastic craft wiggly eyes display case o
Blog by JasmineCorp | Create your own Blog

Bookmark and Share RSS Feed | Login           

http://www.pcakku.com


Nagelneu Laptop-Batterie, Laptop Akku online shop - pcakku.com
 

Accu HP Pavilion dv3 123laptopaccu.com


By pcakku288 at 2018-11-26 19:49:39

Op je Mac heb je waarschijnlijk Dropbox geïnstalleerd, omdat het erg eenvoudig is om bestanden online op te slaan en te delen met andere apparaten of gebruikers. Dropbox heeft ook een app voor de iPhone beschikbaar. Download de app en speel meteen audio- en videobestanden af vanuit de app. Wil je een document delen met iemand anders, tik dan op de deel-knop links onderin en kies bijvoorbeeld voor de optie Mail om een koppeling via de interne mail-app van de iPhone te verzenden. Als je iets aan de bestandsstructuur van je Dropbox-map verandert, dan wordt dit ook meteen op je Mac, iPad of ander apparaat gewijzigd.AirDrop is een Apple-protocol voor het versturen van bestanden tussen apparaten die fysiek bij elkaar in de buurt staan. Hiervoor gebruikt de dienst zowel wifi als bluetooth. AirDrop kan bestanden tussen een iPad en een iPhone verzenden, of van de ene naar de andere Mac. Je kunt AirDrop niet gebruiken om iets tussen een iPhone/iPad en een Mac uit te wisselen. Zorg dat op beide apparaten de optie AirDrop in het bedieningspaneel aanstaat, selecteer uitsluitend de optie Iedereen als je op je thuisnetwerk zit (selecteer anders de optie Alleen contacten). Tik in een app op je iPhone op de Deel-knop. Selecteer de optie AirDrop en bovenaan zie je de naam van het andere apparaat verschijnen. Tik erop en accepteer het bestand op je iPad.


Als je niet de hele menustructuur wilt doorlopen op zoek naar radiozenders, gebruik dan de zoekfunctie. Klik links op Search of bovenaan rechts op het icoontje van het vergrootglas. Vul een zoekterm in en druk op Enter. In de zoekresultaten vind je alle radiostations en podcasts die aan je zoekterm voldoen. Klik erop om ze af te spelen. Probeer ondertussen ook eens wat andere knopjes uit. Rechtsonder zie je een pauzeknopje, links onder het menu vind je de volumeregelaar en een klik op de horizontale streepjes bovenaan verbergt het menu.Als je favoriete radiostation niet in de lijst staat, voeg je die eenvoudig toe. Klik links op Radio. In de twee tekstvelden boven het knopje Play / Save vul je achtereenvolgens de url van de playlist van het radiostation in en de naam. Druk daarna op Play / Save om je radiostation op te slaan en af te spelen. De laatste 25 internetradio's die je toevoegt worden overigens op deze pagina bijgehouden. Helaas wordt dat in een browsercookie opgeslagen. Voeg je op je smartphone een radiostation toe, dan kun je die niet vanaf je pc opstarten.Ben je de gelukkige eigenaar van een Spotify Premium-abonnement, dan heeft Pi MusicBox nog meer voor je in petto. Helaas laat Spotify gebruikers van de gratis versie van de dienst niet toe om muziek naar zogenoemde third-party clients te streamen. Heb je een gratis account, dan zul je dus je abonnement moeten upgraden. Twijfel je nog, dan kun je altijd 30 dagen gratis Spotify Premium uitproberen. Let wel op: je moet daarvoor je betaalgegevens invullen en Spotify zal automatisch 9,99 euro incasseren als je niet binnen de 30 dagen je Premium-abonnement stopzet.



Nu moet je de gegevens van je Spotify-account nog invullen in Pi MusicBox. Klik daarvoor links in de webinterface van Pi MusicBox op Settings en onder Services op Spotify. Schakel daar de Spotify-ondersteuning in en vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Eventueel kies je een lagere bitrate als je niet te veel bandbreedte wilt verbruiken tijdens het streamen van muziek. Klik tot slot onderaan de pagina op Update settings. Je Raspberry Pi zal nu herstarten en als alles goed gaat na de herstart toegang hebben tot Spotify.Je kunt foto's vanuit de foto-app op je iPhone natuurlijk per e-mail versturen naar je Mac of iPad, maar je bent daarbij gebonden aan een maximum van vijf foto's. Handiger is om de Photo Transfer App te installeren. In de app tik je op Send en kies je bijvoorbeeld voor Apple Computer. Onderaan selecteer je Use Web Browser en in het volgende scherm kies je Select. Selecteer de foto's die je wilt verzenden en tik op Done. Helemaal onderaan vind je Go directly to this address. Geef deze url op in de browser op je Mac en je kunt van daaruit de foto's downloaden. Dit werkt alleen als je op hetzelfde netwerk zit.


Als je wilt, worden alle foto's die je met je iPhone neemt, automatisch opgeslagen op iCloud. Deze optie heet Mijn fotostream en zet je aan door bij Instellingen / iCloud / Foto's de optie Mijn fotostream aan te zetten. De foto's worden dertig dagen voor je opgeslagen op de servers van Apple, daarna worden ze automatisch verwijderd. Dit is dus geen opslag voor de lange termijn, maar wel handig als je na een vakantie gemakkelijk alle foto's van de cloud naar je Mac wilt downloaden. Mijn fotostream is overigens ook als onderdeel van iCloud voor Windows beschikbaar.Met de optie Mijn fotostream aangevinkt, heb je dertig dagen de tijd om je foto's naar een ander apparaat te downloaden.Dropbox heeft een soortgelijke functie als Apples Mijn fotostream, deze heet Camera Upload. Verschil is echter dat de foto's niet na dertig dagen alweer van de cloud verdwijnen, ze blijven net zo lang in de map Camera Upload staan totdat je ze verwijdert. Je vindt deze optie in de app Dropbox als je op Settings tikt en voor Camera Upload kiest. Zet de schuif op de volgende pagina aan. Standaard staat Use Cellular Data uit, als je dit aanzet, worden foto's ook via de dataverbinding van je mobiele provider geüpload. Dit kan je veel geld gaan kosten, dus pas hiermee op.



Camera Upload is vergelijkbaar met Mijn fotostream, maar verwijdert de bestanden niet automatisch.Je wilt natuurlijk je agenda synchroniseren tussen al je Apple-apparaten. Met iCloud is dit een fluitje van een cent. Zorg dat je op al je apparaten iCloud hebt geactiveerd en de optie Agenda hebt ingeschakeld: op je iPhone ga je naar Instellingen / iCloud en zet je de schuif achter Agenda aan. Maak je nu een afspraak in je agenda, dan zie je deze ook in de agenda-app op je iPad of op je Mac. Overigens kun je bij Instellingen / E-mail, contacten, agenda's de instellingen voor de agenda-app op je iPhone wijzigen. Hier verander je bijvoorbeeld ook de standaardagenda waar afspraken in moeten worden gemaakt.Als je vervolgens naar het menu Browse gaat, zie je dat er een onderdeel Spotify toegevoegd is. Klik je erop, dan krijg je mappen te zien met je persoonlijke topnummers, wereldwijde topnummers en topnummers per land. Daaruit speel je eenvoudig nummers door erop te klikken. Klik je daarna bovenaan links op Now Playing, dan krijg je een afbeelding van het liedje te zien en een voortgangsindicator.


Als je in Spotify afspeellijsten hebt aangemaakt of je op afspeellijsten van anderen hebt geabonneerd, zijn die ook in Pi MusicBox beschikbaar. Klik daarvoor linksboven op Playlists en kies dan je afspeellijst. Rechts krijg je dan alle nummers te zien. Klik je eenvoudigweg op een nummer, dan wordt het afgespeeld. Je hebt nog meer opties als je rechts bij een nummer op de drie vierkantjes klikt. Je kunt het nummer aan je wachtrij toevoegen achter het huidige liedje, onderaan de wachtrij toevoegen of alle liedjes uit deze afspeellijst onderaan je wachtrij toevoegen.De zoekfunctie van Pi MusicBox wordt nog handiger als je je Spotify-account hebt toegevoegd. Je kunt hiermee immers in de hele collectie van Spotify zoeken. De resultaten krijg je mooi per artiest en per album te zien. De nummers kun je weer onmiddellijk afspelen of aan je wachtrij toevoegen. Als je op een artiest of album klikt, krijg je de nummers van die artiest of op dat album op een afzonderlijke pagina te zien. Zo speel je heel snel willekeurige songs van Spotify af op je Raspberry Pi.De wachtrij krijg je te zien als je links op Queue klikt. Wil je de huidige wachtrij leeg maken, klik dan bovenaan rechts op Clear. Wil je een nummer uit de wachtrij verwijderen, klik dan op de drie vierkantjes rechts en dan op Remove from Queue. Helaas is de wachtrij nog vrij rudimentair: wanneer een lied in de rij staat, kun je de volgorde van afspelen niet veranderen. Je kunt een nummer wel afspelen voordat deze aan de beurt is door erop te klikken. Daarna gaat je wachtrij gewoon verder na dat liedje.


Pi MusicBox vereist een moderne browser om de webinterface te kunnen gebruiken. Dat betekent minimaal Firefox 11, Chrome 14, Internet Explorer 10 of Safari 6; of (in alle gevallen) een hoger versienummer. Heb je een recente iPad of iPhone, dan is de ondersteuning ook goed. De standaard Android-browser is minder goed ondersteund. De ontwikkelaar van Pi MusicBox raadt daarvoor in de plaats Chrome Mobile of Firefox Mobile aan, die wel met de webinterface overweg kunnen.Als je een agenda wilt synchroniseren met apparaten van verschillende fabrikanten, dan is het handig om je agenda in Google Agenda te maken. Je kunt deze via je browser bereiken, maar ook in de agenda-app van je iPhone importeren. Ga naar Instellingen / E-mail, contacten, agenda's en tik onder Accounts op Nieuwe account. Selecteer Google en vul je Google-accountgegevens in. Doorloop de stappen en als het account is geconfigureerd, kun je de schuif achter Agenda aanzetten. Wil je ook je e-mailberichten van Gmail in de mail-app zien, dan kun je hier ook de schuif achter Mail aanzetten.


Permalink | Comments (0)

Comments



To add a comment please login by clicking here

JC Store | JasmineCorp | JCBid |Software Development | Domain Registration | Hosting | Web Designing | Buy Books | Advertise with JCSearch | Whois | IP Locator | Add Search | Shopping | Store | Free Blogs | Free GuestBook | Free E-Cards | Free Games | Free Tutorials | Set as Home | Add to Favorite | Suggest a Site | Directory Our Portfolio | Terms of service | Free quote | Tell a Friend | Special Offer | Job Opportunities | games | Usenet Groups  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Register a Domain Name:
.com .us .info
.org .in .name
.net .biz .asia